četrtek, 20. september 2012

Spletna stran naprodaj: www.naravoslovneinstrukcije.webs.com



Spletna stran naprodaj: www.naravoslovneinstrukcije.webs.com

Več je možno videti v oglasu: http://www.bolha.com/promocijske-stene/prodajam-spletno-stran-www-naravoslovneinstrukcije-webs-com-oglas1282413356

Jernej, tel.: 031/863-822

Spletna stran naprodaj: www.naravoslovneinstrukcije.webs.com

Najboljšemu ponudniku, ki se ukvarja s podobno dejavnostjo prodam ali dam v najem spletno mesto na naslovu: http://www.naravoslovneinstrukcije...

Spletna stran je trajno najdljiva na 1. oziroma 2. strani spletnega giganta Google in sicer ne pod rubriko kupljenih prvih mest - oglasnih mest. Spletna stran je v celoti izdelana in jo je precej lahko urejati in spreminjati. Kar nekaj časa je trajalo, da je postala najdljiva predvsem pod vsesplošnim pojmom inštrukcije. V kolikor se želite začeti ukvarjati s tovrstno dejavnostjo je to idealna prilika, da takoj postanete konkurenčni in najdeni na spletu.

Preverite na: http://www.naravoslovneinstrukcije...

Spletno mesto prodam oziroma oddam skupaj s Gmail naslovom: naravoslovne.instrukcije@gmail.com in matura.instrukcije@gmail.com.

V kolikor obstaja zanimanje bo kmalu nared tudi spletna stran: http://www.instrukcijestrojarstvo.... , ki je namenjena hrvaškemu trgu, predvsem Zagrebu, kjer je trg še vsaj enkrat večji kot v Ljubljani, prav tako s primernim Gmail naslovom. Cena v paketu bo nekoliko manjša, kot posamezno.

Za relativno nizko ceno, se zgolj odločite za nakup in začnete takoj z delom, brez vlaganja truda v to, da boste najdeni. Največji plus je ta, da je stran najdljiva pod splošnim pojmom, torej Vas stranka najde tudi če ne ve točnega naslova, kar je velika prednost.

Kontakt: 031/863-822, Jernej

Ni komentarjev: